IMImobil

Početna

Program IMImobil zamjenski je format manifestacije Dani otvorenih vrata Instituta (DOV IMI) kojeg će Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada organizirano provoditi za vrijeme trajanje infrastrukturnog projekta “Istraživačko-edukacijski centar za zdravstvenu i medicinsku ekologiju i zaštitu od zračenja – Rekonstrukcija i dogradnja Instituta za medicinska istraživanja i medicinu rada u Zagrebu (2017. – 2021., Europski fond za regionalni razvoj, Operativni program Konkurentnost i kohezija, KK.01.1.1.02.0007).

Aktivnosti programa IMImobil započinju 2019. godine i trajat će do predvidivo 2022. godine. Cilj nam je da ovom mobilnom inačicom godišnje manifestacije približimo našu znanost, vrijedne rezultate istraživanja i metode rada u znanosti, prvenstveno mjestima izvan Zagreba.

Program će svake godine uključiti barem četiri gostovanja različitih grupa znanstvenika Instituta koji će održati predavanja i radionice u školama različitih županija Republike Hrvatske. Aktivnosti će se u pravilu odvijati tijekom proljeća i jeseni te mogu trajati jedan ili dva uzastopna dana.

Javite nam se ako želite da IMImobil posjeti Vašu ustanovu.

Koordinatorica programa IMImobil: dr. sc. Sanja Stipičević


IMImobil2021

IMImobil2019

Kontakt

Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada
Ksaverska cesta 2, p.p. 291, HR-10001 Zagreb, HRVATSKA

T +385 1 4682 557
E stipicevic@imi.hr

Kako do nas?

Institut se nalazi oko dva kilometra sjeverno od centra grada. Možete koristiti tramvaj – liniju br. 14 od Trga Bana Jelačića (5 stanica, oko 15 min vožnje) ili liniju br. 8 od Autobusnog kolodvora (9 stanica, oko 20 min vožnje).