Kolokviji, Novosti

Kolokvij (9. prosinca)

Pozivamo Vas na institutski tematski kolokvij Gozba na Ksaverskoj koji će se održati u srijedu 9.12.2020. od 12:00 u obliku webinara.

Zajednički nazivnik predavanjima je hrana. Kraj godine u normalnim okolnostima obilježen je prigodnim druženjima i domjencima. Maštoviti jelovnici, izbor namirnica, ali i osobni životni stilovi često su tema daljnje diskusije. Ovaj tematski kolokvij također će pokušati potaknuti raspravu, ovaj put u skladu sa vremenom u kojem živimo. U sklopu kolokvija:

Prof. dr. sc. Jasna Bošnir Voditeljica Odjela za zdravstvenu ispravnost i kvalitetu hrane i predmeta opće uporabe NZJZ-a Andrija Štampar održat će predavanje naslova Patvorenje hrane i mogućnosti njezinog otkrivanja

Poslijedoktorandica dr. sc. Antonija Sulimanec Grgec iz Jedinice za analitičku toksikologiju i mineralni metabolizam Instituta održat će predavanje naslova Sadržaj elemenata u jadranskoj ribi

Znanstveni suradnik dr. sc. Goran Gajski iz Jedinice za mutagenezu Instituta održat će predavanje naslova Je li budućnost ljudske prehrane zelena?

Sažeci i kratki životopisi predavača nalaze se u dokumentu priloženom ovdje.

Webinari će se održati s pomoću aplikacije Microsoft Teams koju je preporučljivo instalirati u desktop inačici, a aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Nakon instalacije, svoj zahtjev za pridruživanjem timu pošaljite s pomoću poveznice ovdje.

Prema navedenoj satnici predavanja će se održati u kanalu Webinar – Gozba.

Napomena: broj posjetitelja ograničen je na 300.

Sva dodatna pitanja možete postaviti ovdje.

Vidimo se na kolokviju.