Natječaji, Novosti

Obavijesti o izboru na radno mjesto

Povodom natječaja za izbor na radno mjesto koji je Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada objavio u Narodnim novinama br. 22 od 6.3.2019., u Večernjem listu 10.3.2019., na portalu Euraxess te na svojoj mrežnoj stranici, daje se obavijest o izboru kandidata na:

  • znanstveno radno mjesto I. vrste znanstveni savjetnik u trajnom zvanju (1 izvršitelj), za područje rada “zaštita od zračenja i radioekologija” – izabran je Zdenko Franić.

Povodom natječaja za izbor na radno mjesto koji je Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada objavio u Narodnim novinama br. 33 od 3.4.2019., u Večernjem listu 7.4.2019., na portalu Euraxess te na svojoj mrežnoj stranici, daje se obavijest o izboru kandidata u:

  • suradničko zvanje i suradničko radno mjesto asistent iz razvojnog koeficijenta za područje rada “interakcije specifičnih organskih onečišćujućih tvari u zraku” (1 izvršitelj), na određeno vrijeme – izabrana je Iva Šimić.

Povodom natječaja za izbor na radno mjesto koji je Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada objavio u Narodnim novinama br. 40 od 19.4.2019., u Večernjem listu 25.4.2019. te na svojoj mrežnoj stranici, daje se obavijest o izboru kandidata na:

  • radno mjesto viši stručni savjetnik (određene struke), nepuno radno vrijeme/3 sata tjedno, na određeno vrijeme od 4 godine, uz probni rad od dva mjeseca – izabrana je Ana Buinac.