Natječaji, Novosti

Obavijest o izboru na radna mjesta

Povodom natječaja za izbor na radna mjesta koji je Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada objavio u Narodnim novinama br. 114 od 22.11.2017., u Večernjem listu 26.11.2017., na portalu Euraxess i na svojoj mrežnoj stranici, daje se obavijest o izboru kandidata za točku 1. navedenog natječaja i to na radno mjesto:

  • znanstveni suradnik, radno mjesto I. vrste na neodređeno radno vrijeme; dr. sc. Anja Mikolić.

Povodom natječaja za izbor na radna mjesta koji je Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada objavio u Narodnim novinama br. 5 od 12.1.2018., u Večernjem listu 21.1.2018. te na portalu Euraxess za točku 1. natječaja i na svojoj mrežnoj stranici, daje se obavijest o izboru kandidata za točku 1. i 2. natječaja i to na radno mjesto:

  • viši znanstveni suradnik, radno mjesto I. vrste na neodređeno vrijeme; dr. sc. Branko Petrinec;
  • tehnički suradnik, radno mjesto III. vrste na neodređeno vrijeme; Matea Kuzel.

Povodom natječaja za izbor na radna mjesta koji je Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada objavio u Narodnim novinama br. 8 od 24.1.2018., u Večernjem listu 28.1.2018. te na portalu Euraxess i na svojoj mrežnoj stranici, daje se obavijest o izboru kandidata za točku 1. i točku 2. navedenog natječja i to na radno mjesto:

  • poslijedoktorand, radno mjesto I. vrste na određeno vrijeme; dr. sc. Dean Karaica;
  • poslijedoktorand, radno mjesto I. vrste na određeno vrijeme; dr. sc. Marko Šoštarić.